Condicions Generals de Compra i Venda

 

1. Objecte i acceptació

El següent document regula les condicions generals de compra i venda del lloc web, del qual és titular CASTELL D’ENCUS SL amb CIF B63266431. CASTELL D’ENCUS SL es reserva el dret de modificar el contingut de les actuals condicions generals de compra i venda quan ho cregui convenient. L’adquisició dels productes i serveis suposa l’acceptació total per part del client de les actuals condicions generals de compra i venda.

 

2. Preus i disponibilitat

Els preus dels productes disponibles per la compra estan detallats en euros (€) i inclouen l’Impost Sobre el Valor Afegit (IVA). CASTELL D’ENCUS SL es reserva el dret de modificar els preus. No obstant això, l’import cobrat al client serà aquell que figuri en el moment de la realització de la comanda.

En cas que les existències disponibles d’una referència no siguin suficients per atendre diverses comandes, es respectarà rigorosament l’ordre d’entrada d’aquestes.

En el cas que hi hagi canvi d’anyada en una referència, ho comunicarem de manera immediata via correu electrònic o telèfon i procedirem a la devolució de l’import en cas que el comprador no estigui interessat en la nova anyada en un termini màxim de 20 dies naturals o tramitarem la comanda, sense canviar l’import, amb la nova anyada de dita referència.

En el cas que s’acabi l’estoc d’alguna referència, ho comunicarem de manera immediata via correu electrònic o telèfon i procedirem a la devolució de l’import en un termini màxim de 20 dies naturals.

 

3. Formes de pagament

Els pagaments es podran realitzar mitjançant targeta de crèdit o dèbit a través de la Terminal de Pagaments Segura del Banco Santander o mitjançant transferència bancària.

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit

La Terminal de Pagament Virtual (TPV) de Banco Santander admet els pagaments amb les targetes Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, Diners, Discover, JCB, B2B i UPI. Per realitzar els pagaments amb targetes es necessari indicar: número de la targeta, data de caducitat, nom i cognoms del titular de la targeta (exactament com figuren a la targeta) i el codi CVV de la targeta.

El càrrec per l’import de la comanda a la targeta bancària del client s’efectuarà en el moment de la compra.

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys queda totalment prohibida.

Pagament mitjançant transferència bancària

Pels pagaments mitjançant transferència bancària, serà necessari indicar el número de la comanda i nom i cognoms del comprador a “concepte” de l’ingrés i indicar com a beneficiari el nom de “Castell d’Encus”.

 

4. Enviaments, despeses d’enviament i temps d’entrega

Els enviaments estan disponibles a Península (excepte Portugal i Andorra) i Balears.

Per enviaments a Canàries, posar-se en contacte amb ipinedo@castelldencus.com o al telèfon +34 973 252 974.

Per enviaments a l’estranger, posar-se en contacte amb gametller@castelldencus.com o al telèfon +34 973 252 974.

Cost gratuït per compres superiors o iguals a 250 €. Per compres menors de 250 €, les despeses d’enviament seran de 8 € per comanda. Les despeses d’enviament s’aplicaran juntament amb l’import de la comanda i sortiran de manera desglossada a la factura.

Disposem de recollida al celler, sense cost addicional per al client. La recollida es podrà efectuar el següent dia laborable d’haver realitzat la comanda i haver rebut l’import d’aquesta, en horari de 8:00 a 16:30. Per a qualsevol consulta, posar-se en contacte amb CASTELL D’ENCUS SL via correu electrònic (mpalacin@castelldencus.com) o telèfon (+34 973 252 974), indicant nom, cognoms i referència de la comanda.

El temps d’entrega és entre 3 i 5 dies laborables (variables en funció de la disponibilitat del producte, direcció d’entrega o agents externs), a la direcció indicada pel client, després d’haver realitzat la comanda i rebut l’import d’aquesta. L’empresa contractada és Nacex (Dronas 2002, S. L. Unipersonal, CIF B-62745765).

En el moment en què el client rebi la comanda, haurà de comprovar la integritat d’aquesta. En cas de detectar qualsevol anomalia, s’haurà de posar en contacte amb CASTELL D’ENCUS SL via correu electrònic (mpalacin@castelldencus.com) o telèfon (+34 973 252 974), indicant nom, cognoms i referència de la comanda.

 

5. Devolucions i cancel·lacions

CASTELL D’ENCUS SL només accepta devolucions en el cas que els productes entregats no corresponguin amb els productes que figuren a la comanda. En aquest cas, el client s’ha de posar en contacte via correu electrònic (mpalacin@castelldencus.com) o telèfon (+34 973 252 974), indicant nom, cognoms i referència de comanda en els següents 10 dies hàbils posteriors a l’entrega.

Si el client detecta que algun producte està en mal estat o és defectuós, s’haurà de posar en contacte amb CASTELL D’ENCUS SL que retirarà el producte per al seu anàlisi. En cas que l’anàlisi mostri un clar deteriorament del/s producte/s, CASTELL D’ENCUS SL oferirà una reposició d’aquest/s al client sense cost addicional o en reemborsarà l’import.

Les devolucions han de fer-se amb l’embalatge original.

En cas que el client desitgi cancel·lar la comanda, aquesta suposarà un recàrrec addicional del 5% de la comanda en concepte de costos de gestió. En cas que ja s’hagi efectuat l’enviament, el client es farà càrrec de les despeses d’enviament de manera íntegra més el 5% de la comanda en concepte dels costos de gestió. La comanda haurà de ser enviada a Castell d’Encus (Ctra. Tremp a Santa Engràcia, km 5, 25630 Talarn, Lleida) i un cop rebuda, CASTELL D’ENCUS SL comprovarà la integritat de la comanda i procedirà al reemborsament de la quantitat restant en els propers 20 dies hàbils de rebre la comanda al celler.

 

6. Seguretat i confidencialitat

CASTELL D’ENCUS SL tractarà les dades dels clients de la botiga on-line amb la màxima confidencialitat. Acceptant les condicions de venda, el client accepta que les seves dades quedin incorporades al banc de dades de CASTELL D’ENCUS SL es compromet a no cedir ni vendre mai aquestes dades a terceres persones i/o empreses.

CASTELL D’ENCUS SL compleix amb l’establert al Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de dades i la Ley Orgánica 3/2018 de Protección de Datos Personales y Garantía de Derechos Digitales.

Els clients podran accedir als seus drets sobre les seves dades personals en tot moment (consultar “política de privacitat”).